Rain webshop

My Rain Life Praktijk Puur
Verkoopnummer 242678

RAIN logo Praktijk Puur webshop

www.myrainlife.com/praktijkpuur 

Praktijk Puur is een officieel verkooppunt van Rain. Rain International gaat over meer dan de producten. Vanaf het begin af aan is het ons doel geweest om de wereld om ons heen te verbeteren, te beginnen met de gezondheidsindustrie, en om onze grenzen te verleggen naar mondiale duurzaamheid, onderwijsinitiatieven, verbeterde lifestyles en zoveel meer. Wij geloven dat de ultieme ervaring als mens waar wij allen naar streven dichterbij is dan men denkt, en wij helpen graag de weg te wijzen.

Met oa. het product Soul, het eerste supplement in zijn soort. Met de introductie van Soul werd een nieuwe gezondheidscategorie gemaakt: voeding uit zaden. Met het creëren van een nieuwe categorie ontstonden combinaties van gezondheidsvoordelen, die nog nooit eerder vertoond waren. Onze supplementen uit zaden zijn krachtige, natuurlijke voedingsbronnen, zonder de mogelijk schadelijke of nutteloze vulmiddelen die we aantreffen in pillen, capsules, extracten, oliën, enz.

Core is het tweede revolutionaire product van Rain International. Het bevat hoogwaardige, geconcentreerde voeding in een compact zakje van 30 ml. Core bevat een aantal van de beste groente en zaden ter wereld. Elk daarvan heeft een eigen klinische reputatie op het gebied van het verbeteren van gezondheidsfuncties, zuivering en ontgifting en biedt bijna alle essentiële vitaminen en mineralen. Dit is een superfood op z’n super best.*

 

 

 

Comments are closed.