Praktijk Puur interieur

Praktijk Puur

In praktijk PUUR staan uw gezondheid en welbevinden voorop. U kunt bij PUUR terecht voor een aantal behandelingen. In samenspraak zal gekeken worden welke vorm van behandeling het beste aansluit. Van enkel één behandeling tot een combinatie van behandelingen om optimale resultaten te bereiken.

Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en aangesloten bij een vakvereniging, daarbij werk ik volgens de 5 natuurgerichte principes:

  • energie,
  • prikkeloverdracht,
  • drainage,
  • voeding,
  • psyche.

Naast natuurgeneeskundige therapie bied ik binnen de praktijk ook de mogelijkheid tot het boeken van een losse behandeling. Voor meer informatie over de behandelingen verwijs ik naar bovenstaand menu.
Heeft u vragen of opmerkingen dan hoor ik die graag van u.

De praktijk is aangesloten bij CAT beroepsorganisatie. Dit maakt declaratie bij een aanvullende ziektekostenverzekering mogelijk. Voor meer informatie over de declaratiemogelijkheden zie: CAT_vergoedingenlijst2021

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl