Praktijk Puur

In praktijk PUUR staan uw gezondheid en welbevinden voorop. U kunt bij PUUR terecht voor een aantal behandelingen. In samenspraak zal gekeken worden welke vorm van behandeling het beste aansluit. Van enkel één behandeling tot een combinatie van behandelingen om optimale resultaten te bereiken.

Ik ben natuurgeneeskundig therapeut en aangesloten bij een vakvereniging, daarbij werk ik volgens de 5 natuurgerichte principes:

• energie
• prikkeloverdracht
• drainage
• voeding
• psyche

Naast natuurgeneeskundige therapie bied ik binnen de praktijk ook de mogelijkheid tot het boeken van een losse behandeling. Voor meer informatie over de behandelingen verwijs ik naar bovenstaand menu.
Heeft u vragen of opmerkingen dan hoor ik die graag van u.

 

De praktijk is aangesloten bij CATvergoedbaar beroepsorganisatie. Dit maakt declaratie bij een aanvullende ziektekostenverzekering mogelijk. Via de website van CATvergoedbaar kunt u controleren of declaratie mogelijk is.
Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). De GAT geschillen instantie is een rijks erkend en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van het GAT.