behandelingsvormen

Behandelvormen

Ayurveda

Ayurvedische behandelingen zijn er op gericht het hele lichaam in balans te brengen. Het werkt niet alleen op de spieren maar ook op het energiesysteem zoals aura’s & chakra’s en meridianen.

De therapie brengt meer vitale energie; helpt om gifstoffen die diep in het lichaam vast zitten te verwijderen. Verder helpen de ayurvedische behandelingen bij het losmaken van emotionele blokkades.

Cranio sacraal

Bij cranio sacraal therapie worden de symptomen van uw klacht(en) niet op zichzelf behandeld, maar vindt behandeling plaats van de totale mens als één functionerend geheel. Essentieel uitgangspunt is hierbij om zowel de klachten als ook de mogelijke oorzaken ervan aandacht te geven.

Sabaaydi ®

De  Sabaaydi ® therapie is oorspronkelijk een oosterse behandeling. Het is een dieptebehandeling met warme en/of hete kruidenbuiltjes die bestaan uit zowel reinigende, activerend als ontspannende kruiden die een krachtige, helende werking hebben. Het lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en wordt tegelijkertijd tot rust gebracht.